Insomnia

 
Klockan är snart halv tolv. Och här sitter jag, ute på balkongen och skriver på mitt manus med Loka vatten och lite Daim. Ganska kyligt, men det går ann ;) Har inte kunnat sova de senaste nätterna, och känner mig rätt less på det nu faktiskt. 

Fick tillbaks feedback på första halvan av manuset, och nu är jag inne på andra halvan. Åh det här är så kul! Är så himla ivrig att sätta igång med filmningen! Dock måste jag lösa en del tekniska grejer innan jag kan köra igång på riktigt. Trots att jag inte gjort så mycket idag känner jag ändå att min dag har varit rätt så produktiv. Har spenderat mesta delen av tiden framför datorn, sugit it feedbacken jag fick, filat & ändrat på manuset, plus flytta över det till ett manusskrivarprogram. Det är alltså det jag sysslar med nu. Har hittills bara fört över 12 scener, och har 10 scener kvar att skriva över. 
 
Längtar så mycket tills jag får skriva ut det och hålla det i mina händer. Mitt alldeles egna manus!! Haha, visst låter jag fånig? ;) Men eftersom jag tar detta på största allvar blir det en himla big deal för mig. Bara ni film människor förstår!
#FollowMe, Allmänt | |
Upp