Bra höst på ingång


HÄÄÄÄR EEEEEE JAAAAAAAAG!
(BAAM! Linda Bengtzing reference!)
 
Nu är det inte många scener kvar på mitt manus. SEN ÄR DET KLART! Iiiiiish!! Nu är alla roller satta iallafall! Det saknas bara en "avancerad statist". Så jag sitter här nu och filar på slutet ;)
 
Tänk på måndag börjar skollivet igen!! Ska jobba på en förskola imorgon, och det är väl sista gånger på ett tag nu.. Är så löjligt taggad, och har förberett typ allt, haha. Har t.o.m packat väskan med anteckningsbok, mapp med schema, pennor i världens alla färger och former och en ny kalender!

Känner att jag vill få fart på den här bloggen ordentligt! Och som det ser ut nu har hösten en HEL DEL att bjuda på från skådishållet!! YAY!
Allmänt | | Kommentera |

Not Cool

(2014)
 
Det här är en lite annorlunda recension. Detta är en film som ni faktiskt kan se på YouTube just precis nu. Det här är precis min typ av humor! Älskar den här filmen, haha. Men jag tror att anledningen till varför jag tycker om den så mycket är just för att jag är ett extremt Shane Dawson-fan! (Och Drew Monson såklart!) Har följt honom på YouTube under en längre tid och han är så jäkla rolig! Tyckte han gjorde en strålande insatts i filmen! 

Han har även gjort två kortfilmer som är baserade på hans bok "I hate myselfie", dem kan ni också se på YouTube (rekomenderar er att göra det, dör typ av garv).

Tycker hur som helst filmen är klockren, välgjord, lättsam och framför allt ROLIG! Kan även tycka att den förtjänar mer uppmärksamhet. Den är väldigt uppmärksammad i USA dock, men har inte hört någonting om den här i Swedenland (omg Jonas Hallberg typ bor i min hjärna).
 
På IMDb fick den 5,2/10. Mer om filmen och hela rollistan hittar ni här
 
HELA filmen:
 
Av mig får den 4 av 5 Denise
 
"Recensioner" | Not Cool, Shane Dawson | | Kommentera |

Insomnia

 
Klockan är snart halv tolv. Och här sitter jag, ute på balkongen och skriver på mitt manus med Loka vatten och lite Daim. Ganska kyligt, men det går ann ;) Har inte kunnat sova de senaste nätterna, och känner mig rätt less på det nu faktiskt. 

Fick tillbaks feedback på första halvan av manuset, och nu är jag inne på andra halvan. Åh det här är så kul! Är så himla ivrig att sätta igång med filmningen! Dock måste jag lösa en del tekniska grejer innan jag kan köra igång på riktigt. Trots att jag inte gjort så mycket idag känner jag ändå att min dag har varit rätt så produktiv. Har spenderat mesta delen av tiden framför datorn, sugit it feedbacken jag fick, filat & ändrat på manuset, plus flytta över det till ett manusskrivarprogram. Det är alltså det jag sysslar med nu. Har hittills bara fört över 12 scener, och har 10 scener kvar att skriva över. 
 
Längtar så mycket tills jag får skriva ut det och hålla det i mina händer. Mitt alldeles egna manus!! Haha, visst låter jag fånig? ;) Men eftersom jag tar detta på största allvar blir det en himla big deal för mig. Bara ni film människor förstår!
#FollowMe, Allmänt | | Kommentera |
Upp