The Theory of Everything

 
(2014)
Varning för många utropstecken.
Herre-min-skapare! Nu har jag äntligen sett The theory of everything!! Är långt ifrån besviken. Den var per-fekt! Har suttit och skrivit om samma mening flera gånger nu, men jag kommer liksom inte på något att skriva?? Filmen i helhet är otroligt fin och gripande. Eddie Redmayne å andra sidan var helt jävla MAGISK!! Så, hands down, otoligt värd den där Oscarn! Jag menar, come ON! Hur kan man ens vara så begåvad?! Blev helt blown away, jag visste att han var grym (liksom såg ni honom i Les Misérables eller? My week with Marilyn? Awesooome) och han har varit på min förebild-lista ett bra tag nu, men att han var SÅHÄR grym? Wow.

Felicity Jones var det ju inte heller någe fel på! Inte nog med att hon är galet snygg, hon bemästrade rollen som Jane kalasbra! Har sedan trailern släpptes varit som besatt av att hitta info om filmen. Har tittat på många "inför" videos på YouTube och lyssnat på Eddie när han pratar om rollen (med sin gudomliga brittiska, åh ack!). Fick dock aldrig tummen ur att gå och se den på bio. MEN, nu har jag sett den i alla fall! :D

Jag säger bara: har ni inte sett denna, SE DEN! Just do it.
 
På iMDB fick den 7,8/10. Mer om filmen och hela rollistan hittar ni här
 
Trailer:

 
Av mig får den faktiskt 5 av 5 Denise!
 
"Recensioner" | Filmnörd, The theory of everything | | Kommentera |

Manus


Vad gör man när det spöregnar? Jo, man sätter sig på balkongen och skriver ett manus!
Det är vad jag har sysslat med sedan klockan tre idag. Har i princip suttit konstant och skrivit i fyra och en halv timme. Börjar få lite ont i huvudet, så ska nog ta och avrunda här snart.

Håller alltså på med ett manus till en film som ska bli ca en timme lång. Det är till och med en thriller! :D Ååh jag är så jäkla pepp så ni anar inte! Så fort jag är klar med manuset ska jag sätta roller och sedan börja spela in! Kul kul kul kuuuuul. Har ju aldrig gjort en egen film förr, så detta blir en utmaning ;)

Om 11 dagar flyger jag, min boyfriend och hans familj till Thailand, så då blir det förmodligen tyst här igen. Men det är ni ju vana vid, eller hur? Vi har faktiskt redan börjat packa, hehe, ssssch!
 
Allmänt | | Kommentera |

Like me

 
Fixar å trixar! ↑
Nu har jag tagit det stora steget att skaffa en helt egen "gilla sida" på Facebook! Kände att jag var så himla motiverad att jobba, men har ju inte fått jobba på evigheter!? :( Så då fick detta stilla min abstinens litegrann. Måste ju göra nånting vettigt iallafall..

Ska någon gång i sommar filma ett pilotavsnitt till min mini-serie också. Har även planer på en kortfilm! Så småningom ska jag sätta mig och börja fila på ett manus till den. VILL JOBBA JU!!

Klicka på bilden nedan för att komma till sidan. Glöm inte att gilla den när ni ändå är inne! :D

 
Allmänt | | Kommentera |
Upp