AADA

 
Heeeey!!
Ni trodde väl inte att ni skulle slippa mina inlägg bara pga att jag har en dipp va? ;)
Idag var det himla kul ska ni veta! Jag och Julia (hihi vem annars?) var på workshop & seminarium för den amerikanska skolan The American Academy of Dramatic Arts! SÅ kul! Det var längesedan jag kände mig såhär taggad, vilket är obeskrivligt skönt! :D De höll evenemanget på Sheraton Hotell i Stockholm.

Det hela började runt fyra då vi fick checka in oss och få fräna namnlappar. Halv fem var det workshop med en av de som jobbar på skolan i ca en och en halv timme där vi fick köra lite spännande lekar, presentera oss tusen gånger och sen ligga på golvet och chilla lite medan vi använde oss av alla våra sinnen. Vi fick sen en liten paus på typ en kvart och då serverades det fruksallad, smoothies, kaffe, muffins och en hel del annat gott. Runt kvart över sex satte vi oss i en annan sal och lyssnade dels på två av de som jobbar på skolan, och tre svenskar som gått skolan förut. Himla intressant att lyssna på dem, och man blev helt tokfylld med inspiration! (ÄLSKAR när det händer, haha) Och sedan tog det slut runt åtta, och nu är jag hemma. Äter gårdagens sallad och försöker smälta alla intryck.

MEN, nu är jag mer än 100% säkert på hur jag kommer göra i framtiden ;)
Kurser | The american academy of dramatic arts, seminarium, workshop | | Kommentera |

Beslutet med stort B

Efter mycket om och men, enormt mycket tänkande och överläggande, har jag nu kommit fram till vad fan jag ska göra med mitt liv. Som jag sa i mitt förra inlägg, så har jag världens dipp just nu när det kommer till skådespeleriet. Största någonsin. Jag är så fruktansvärt omotiverad & oinspirerad att jag inte ens orkar låstas som att jag bryr mig längre. Och det gör på riktigt ont i mig att ha den känslan...

Nu kanske ni tänker "Aha, hon ger upp. Det var bara en fråga om tid. Hon har äntligen insett att det är omöjligt och att hon bara borde skaffa sig ett vanligt jobb", men NEJ mina vänner och ovänner, det kommer inte hända. Jag älskar skådespeleriet för mycket för att bara lägga ner såhär. Jag behöver bara en paus från all press som kommer från mig själv. Jag har några projekt inbokade som jag ska checka av, och sen ska jag bara fokusera på att själsligt "komma iform". Alltså: jag ger inte upp eller lägger något på hyllan. Jag känner mig väldigt schizo, där jag ibland är chef-Denise och ibland skådis-Denise. Så utan att få det att låta alltför töntigt (eller...det låter iallafall töntigt): chef-Denise ger skådis-Denise lite semester från chef-Denise. 

Det enda jag behöver just nu är som sagt att få ordning på mig själv och sluta pusha mig så hårt som jag gör. Jag har liksom pushat mig själv såpass till den gränsen att jag nu inte skådespelar för att det faktiskt är min passion, utan för att jag säger till mig själv att jag måste.

Nu till det stora Beslutet med stort B. Jag har hela tiden varit inställd på att gå Actors Studio i höst och två år framåt. Men det finns ett problem. Jag har också en dröm om att åka till NY eller LA och gå en sommarkurs på typ en månad eller så. Och det är här problemet kommer in. Pengar. Pengar är alltid mitt största problem. Jämt, all dar i veckan. Om jag går Actors Studio kommer jag inte kunna jobba alls då utbildningen är på heltid = kommer vara luspank i typ två år = kommer inte komma till NY eller LA förrän om kanske tre/fyra år... Men efter flera veckors överläggande och funderande har jag kommit fram till en lösning. Jag ska från och med nu jobba stenhårt i ungefär drygt ett år och spara pengar så att jag kan gå en kurs i USA, och sedan därefter söka till Actors Studio igen. Phu... Nu är det officiellt. Och så här ska jag göra. Punkt.


 
Allmänt | | Kommentera |

Oscars 2015 - Best Dressed

Lupita Nyong'o, David Oyelowo, Zoe Saldana, Eddie Redmayne, Anna Faris, Channing Tatum, Anna Kendrick, Benedict Cumberbatch (minus frugan) & Chloe Graze.

SÅ HIMLA SNYGGA!!!
Detta var alltså mina nio favoritklädda från årets gala. Av någon anledning var det inte alls lätt att hitta bilder på alla. Har sökt som en galning och hittade ensambilder på alla utom Benedict (existerar det ens??)

Just nu har jag världens dipp... Känner mig så enormt omotiverad och är i ett sådant stadie där jag undrar "varför gör jag detta? Är det ens värt det? Kommer jag någonsin komma någon vart? Hur mycket mer ska man behöva stå ut med?" Osv... Har även ett enormt beslut att fatta. Har några månader på mig, men känner mig så sjukt stressad. Måste prata runt lite med olika människor och se om dom har något smart att säga. Men under tiden måste jag få tillbaka min motivation, för just nu känns det som att jag skulle kunna lägga av helt. Och den tanken skrämmer livet ur mig...

GLÖM INTE att jag uppdaterar instagram dagligen: @denisewessman
Allmänt | Oscarsgalan 2015 | | Kommentera |
Upp