Robin Hoods Hjärta

 
Åååh vad jag har saknat att gå på teater! I lördags var jag och mamma på Uppsala Stadsteater och såg Robin Hoods Hjärta. Hur kul som helst ju! Riktigt bra föreställning och klockrena karraktärer. Jag säger bara: Robin Keller som Prins John. O-M-G vilken jävla fullträff! Och de två små barnen var helt amazing! Önskar jag hade börjat med teater i deras ålder.

Tänkte att jag skulle skriva lite om vad den handlade om, men på Uppsala Stadsteaters hemsida står det såhär, och jag kunde inte beskriva det bättre själv:

"Han tar från de rika. Men ger inte ett öre till de fattiga. Följ med in i den beryktade Sherwoodskogen. Till ett överväldigande äventyr fyllt med storslagen kärlek, imponerande bataljer, makalösa flygningar och medryckande musik.

En sak var Marion övertygad om. Robin Hood var i grunden god. Frågan var hur han skulle omvändas. Landet är i kaos. Och i den mörka skogen har Robin Hood och hans gäng förvandlats till en hungrig vargflock som härjar vilt i sin jakt på pengar och guld. Den enda som står upp mot girigheten är Marion som med alla medel försöker skydda de fattiga, och omvandla Robin från buse till hjälte."

Här nedanför kan ni se ett litet smakprov på föreställningen ;)

"Recensioner" | Robin Hoods hjärta, Uppsala stadsteater | |
Upp